Exitben a minek van?

 2009. december 15. 14:33

 

Az Exit című, általam soha nem olvasott, de biztosan egészen jó programajánló színes-szagos magazinban találtunk magunkra. Ha kattintol, elolvashatod az egészet, bár ezt mi sem tettük, mert a fenti képen látszik a lényeg.


Címkék: exit minekvan

A bejegyzés trackback címe:

https://minekvan.blog.hu/api/trackback/id/tr351599785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ceruzás Egyes · http://minekvan.blog.hu 2009.12.16. 10:58:52

Ugye megmondta valamelyik nagytudású szakember, hogy a szaróújság kiválasztásával nem szabad sokat időzni, mert baj lehet, ha sokáig válogatunk. Épp ezért itt automatikusan be van készítve egy exit a klotyóra, azt szoktam olvasgatni, khm, jobb dolgom nem lévén. Meg hát én aztán tényleg hallgatok a tapasztaltakra és nem szakítok sok időt az olvasmány kiválasztására, hanem inkább biztosra megyek. Na szóval így szoktam kontaktusba kerülni az exit nevű programajánló magazinnal és azon belül az étteremkritikai rovattal és meg kell hogy mondjam, nagyon érdekes, ahogy a szerző ennyi féle jelzős szerkezettel tudja fikázni és/vagy magasztalni az étkeket és a helyeket. Tényleg tanulságos, ajánlom mindenkinek!

AdamT · http://durva.blog.hu 2010.04.13. 22:16:00

saját blogon szarósújságról kommentelő blogger minek van? :)
süti beállítások módosítása